Minilo je že četrt stoletja, odkar sta Janez Damjan in Alenka Repič ustanovila Študentsko sekcijo društva za marketing. Da, četrt stoletja – 25 let zgodb, nepozabnih spominov in uspešnih projektov.

V četrtek, 21. novembra, smo se bivši in zdajšnji člani študentske sekcije zbrali, da proslavimo dolgoletni obstoj društva. Toplina, prijateljski objemi in smeh so bili prisotni celoten večer. Navdihnile so nas besede ustanoviteljev sekcije, ki sta obujala spomine iz časov, ko je bil marketing v Sloveniji šele v povojih, mene in mnogih drugih članov pa na svetu še ni bilo. Priložnost smo imeli poslušati tudi zanimive zgodbe organizatorjev prve Fanfare, o takratnih aktivnostih v društvu in študentskih vragolijah. Čez nekaj mesecev se bo odvila že kar 13. fanfara – projekt, katerega odmev se vsako leto sliši dlje. Čeprav v društvu pišem šele prvi odstavek skupne zgodbe, sem počaščena, da sem lahko del tradicije in da s sočlani ekipe nadaljujemo dolgoletno zgodbo o največji študentski marketinški konferenci v Sloveniji.

Sentimentalnost in iskreni odnosi, ki jih je bilo moč videti tistega četrtka, so mi dali vedeti, da ŠSDMS ni le društvo, temveč je družina. Je društvo, v katerem najdeš prijatelje, poslovne partnerje, nekateri morda celo ljubezen. Je skupnost, ki nas povezuje, in ki nas bo povezovala še mnogo let.

Elizabeta Zalar

2020-08-31T15:52:41+02:00 26 novembra, 2019|