Pred nami je nov študijski semester in tako, kot vsi študentje se tudi ŠSDMS podaja novim izzivom naproti. Eden izmed teh je tudi pridobitev novih članov. Tisti, ki ste se naši družini pridružili komaj nekaj dni nazaj ­­­­­- bodite brez skrbi! Poskrbeli smo tudi za to, da boste stoodstotno prepričani o tem, da ne »grizemo. Če pa že, potem pa to počnemo nežno.

Kako naši člani (tako novi, kot tudi dolgoletni) vidijo ŠSDMS?

Tina Križaj, vodja projektov in fanfarine kreative je v društvu že od samega začetka študija, saj se zaveda, da je nabiranje izkušenj zelo pomembno. Njeno mnenje o društvi je precej visoko: ŠSDMS je odličen ne samo zaradi vseh znanj, mi ti jih daje, ampak tudi zaradi ljudi. V društvu spoznaš ogromno ljudi s podobno mentaliteto, ki lahko postanejo tvoji prijatelji za vedno.

Lara Hebar je v društvu že nekaj let in v tem času si je nabrala precej izkušenj s področja marketinga. Pa tudi z dobrimi besedami o naši družini ni skoparila: ŠSDMS je ena velika družina, kjer se včasih tudi s čim (ali kom) ne strinjamo, ampak se na koncu zavedamo, da vsi težimo k istim ciljem – delati uspešne projekte, pridobiti znanja in se ob tem imeti noro dobro! Biti del  ŠSDMS je neverjetna izkušnja. Društvo ti da ogromno, omogoči ti spoznavanje sveta marketinga z drugačne perspektive, kot je predstavljen na faksu. Hkrati pa lahko v društvu najdeš najboljše prijatelje in poznanstva, ki  ostanejo za celo življenje. Zelo rada poudarim, da je bila odločitev, da se pridružim ŠSDMS, ena najboljših odločitev v mojem življenju.

Julija Jordan, podpredsednica letošnje največje študentske marketinške konference je naše člane opisala kot navdušene in vedoželjne marketinške entuziaste!

Lana Natek, pravi, da je v našem društvu: Hmmmm … sproščeno, prijazno, učinkovito, marljivo, ambiciozno!

Eni Protič, društvu se je pridružila v začetku letošnjega študijskega leta in pravi, da je v tem času pridobila mnogo novih izkušenj in poznanstev.

Iva Meršnik, vodja protokola na letošnji fanfari pa je naše delovanje opisala precej kratko, a dovolj izčrpno: V ŠSDMS imamo ogromno dela, a še več zabave!

Minela Jelečević, predsednica društva pa je ŠSDMS opisala enostavno takole: DRUGA DRUŽINA!

Tako, sedaj lahko mirno spite, saj imate informacije iz prve roke! Če pa še vedno niste čisto prepričani o tem, kako se imamo na dogodkih in druženjih, potem je skrajni čas, da se nam pridružite na enem izmed njih. Obljubimo, da vam ne bo žal!

Avtorica: Vita Jordan

2018-02-18T19:32:47+01:00 February 18th, 2018|