25 LET SKUPNIH ZGODB 2019-11-23T00:29:44+01:00
25 let skupnih zgodb

25 LET SKUPNIH ZGODB

1994 se pet zagnanih študentov marketinga odloči, da bo pisalo svojo zgodbo – zase in vse ostale marketinške navdušence.
Kmalu se predstavijo kot Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije. Letos pa ŠSDMS praznuje 25 let skupnih zgodb. 

Oglej si časovnico razvoja ŠSDMS in preberi intervjuje, v katerih nekdanji in sedanji člani delijo svoje zgodbe. 

Alenka Repič, ustanoviteljica in kreativna direktorica v podjetju Kaaita. Leta 1994 je bila ena izmed posameznikov, ki so ustvarjali prve skupne zgodbe ŠSDMS-ja, in prva predsednica. Preberi več, kako se je pričela zgodba sekcije!

Preberi intervju

Tanja Mezga, direktorica projektov v agenciji Gigodesign. Sekciji se je pridružila v drugem letu delovanja ŠSDMS-ja in leta 1996 postala del Upravnega odbora. Te zanima, kako so takratni člani organizirali dogodke v dobi pred množično uporabo interneta?

Preberi intervju

Gregor Draksler, direktor marketinga in oglaševanja pri P Automobil Import. ŠSDMS-ju se je pridružil v letu 1995. in prihodnji leti je bil predsednik sekcije. Preberi njegovo razmišljanje o društvu!

Preberi intervju

Anja Rot, dandanes svetovna popotnica in kulinarična blogerka. Predsednica ŠSDMS-ja je postala v letu 2015. Spoznaj njene misli in začetke v svetu marketinga.

Preberi intervju
http://www.ssdms.si/blog/intervju-nika-frece/

Nika Frece, vodja projektov za mednarodne naročnike na agenciji Luna \TBWA. V ŠSDMS-ju je postala predsednica leta 2016. Preveri, kakšne nasvete ima Nika danes za mlade marketingaše!

Preberi intervju

Lara Hebar, content managerka v oglaševalski agenciji Innovatif in aktualna predsednica ŠSDMS. Preveri, kako uspešno snuje skupne zgodbe članov v letu 2019.

Preberi intervju