Loading...

 PRVI UVODNI SESTANEK ŠSDMS

V ponedeljek, 21. februarja, je bil organiziran prvi uvodni sestanek, za vse aktivne člane društva ŠSDMS. Dogodku so se pridružili tudi člani DMS, in sicer izvršna direktorica DMS Tanja Kavran in vodja projektov Eva Likar.

Na sestanku so imeli prisotni možnost spoznati člane upravnega odbora 2022/23 katerega predstavljajo:

Živa Rus – Predsednica

Gašper Potočnik – Vodja eksternih dogodkov

Tilen Tkalec – Vodja internih dogodkov

Armina Selimanović – Vodja komunikacij

Veronika Osolin – Vodja dizajna

Predsednica Živa Rus je predstavila novosti, ki se bodo odvijale v društvu v letu 2022. Močan poudarek bo na aktivnem članstvu. Vsak član ŠSDMS ima možnost, da odkrije, kar ga veseli, pridobi nova znanja, izkušnje ter nenazadnje spozna nove ljudi, med katerimi je lahko tudi bodoči delodajalec.

» Toliko kolikor vložiš v društvo, toliko ti bo društvo vrnilo nazaj. Pomembno pa je, da počnemo to, kar nas veseli. « – Živa Rus

Živa Rus, Your Content Goes Here

Po uvodnem nagovoru predsednice so sledile predstavitve ekip. V letošnjem letu imajo člani možnost izbire med 6 ekipami, v katerih bodo sodelovali en semester. Člani imajo možnost sodelovanja v več ekipah, vendar je pomembno, da bodo aktivno sodelovali v vseh izbranih ekipah. 

In sicer lahko izbirajo med:

  • ekipo za eksterne dogodke
  • ekipo za interne dogodke
  • ekipo za komunikacijo
  • ekipo za dizajn
  • ekipo za podcast
  • ekipo Četrtkanje

Po predstavitvi vseh ekip sta aktivna člana ŠSDMS, Amir Karič in Luka Kopajtič predstavila idejo o ŠSDMS certifikatu, namreč želja ŠSDMS je, da so vsi aktivni člani tudi nagrajeni za svoje delo, in sicer, s certifikatom, ki ga bodo lahko uporabili na svojih življenjepisih ali LinkedIn profilu.

Novi upravni odbor je izrazil željo, da se v letošnjem letu organizira več dogodkov za druženja in team building. Prvi team building bo organiziran v sredini marca. Poleg tega želijo člane spodbuditi h gibanju, zato so kot prvi dogodek v mesecu februarju izbrali športni dan. Ta bo potekal 27. februarja, in sicer se bomo s Črnuč podali na bližnjo Rašico. 

Novost v letošnjem letu so prav tako obiski podjetij. ŠSDMS želi omogočiti članom čim lažji prestop iz fakultete v trg dela, zato je bila odločitev, da se v letošnjem letu izvede obisk podjetij po Sloveniji. Člani bodo imeli možnost glasovati za podjetje, katero jih najbolj zanima si ga želijo bolje spoznati.

Na koncu je bilo razglašeno, da ima ŠSDMS v letu 2022 tudi svoj prostor za dogodke in sestanke, in sicer v ABC HUB v BTC-ju. Če bi katerikoli član želel rezervirati prostor za sestanek naj se obrne na katerega izmed članov upravnega odbora ŠSDMS ali na info@ssdms.si

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se udeležili prvega uvodnega sestanka ŠSDMS v živo in vsem tistim, ki ste nas spremljali preko Zooma.

Vaš UO!

2022-04-13T10:54:44+02:00 26 februarja, 2022|