V sredo 1. 4., smo imeli priložnost spoznati Niko Frece, nekdanjo predsednico ŠSDMS in organizatorko Fanfare, ki danes pridno nabira nove izkušnje v podjetju Luna/TBWA. Popeljala nas je skozi delo v agenciji, kjer nam je natančno obrazložila kako poteka delo in s katerimi izzivi se sooča v vsakodnevnem življenju. Nadaljevala je s splošnim vpogledom o delovanju ŠSDMS in nam opisala dve glavni kampanji, v katerih je tudi sama aktivno sodelovala.

Nika poudarja, da sta pri učenju zelo pomembna tako teoretični kot tudi praktični del. Njej prakse ne manjka, saj je že vse od začetka prvega letnika faksa pridno nabirala izkušnje v različnih podjetjih. Prav tako je omenila, da nam vsako znanje, ki ga danes pridobimo, lahko v prihodnosti zelo koristi.

Opisala nam je svojo izkušnjo z največjim študentskim marketinškim dogodkom – Fanfaro. Poudarila je, da je s sodelovanjem pri projektu pridobila veliko izkušenj, ki so ji pomagale pri razvoju kariere. Tudi vsem nam je predlagala, da se čim več vključujemo v razne projekte in pridobivamo različne kompetence v času študija.

Izpostavila je tudi pomen mreženja in vezi ki jih je ustvarila kot članica ŠSDMS. Po njenem mnenju so najpomembnejše kompetence za delo v agenciji ustvarjanje dobrih odnosov in aktivno sodelovanje z drugimi.

Za konec je poudarila, da se ves trud, ki ga danes vložimo v izobraževanje in nabiranje izkušenj, slej ko prej poplača. Pogovor je zaključila z mislijo, da tudi sama še ne zna vsega in se bo zato neprestano učila in ustvarjala nove zgodbe.

2020-08-31T15:52:26+02:00 2 aprila, 2020|