Kako stopnjujemo besedo deloven? Deloven, bolj deloven, najbolj deloven, ŠSDMS!

Med tem, ko ste nekateri preživeli miren in ležeren vikend, smo se člani ŠSDMS družine mudili v Brežicah. Na delovno-motivacijskem vikendu na besedo počitek niti pomislili nismo.

Med tem, ko smo se člani letošnje ekipe fanfare večinoma zadrževali v sejni sobi, kjer smo viharili možgančke in zbirali ideje za najglasnejšo marketinško konferenco, so se ostali udeleženci motivacijskega vikenda posvečali različnim delavnicam, ki so jih vodili naši mladi »geniji«. Andraž Lazič je znanja željnim članom predstavil ključna orodja Photoshopa, Maša Petan pa nas je poučila kako napraviti top Mailchimp!

Čeprav ne smemo izdati preveč, pa se lahko dotaknemo tudi fanfare, konference, ki jo vsi že nestrpno pričakujemo. Letošnjo fanfaro soustvarja osem ekip. Skozi cel vikend se je vsaka posebej trudila, da prispeva svoj košček sestavljanke, ki bo na koncu tvoril celotno sliko. Vsaka ekipa šteje – če ni ene, ni nobene.

 

Predsednik letošnje fanfare, Jan Jamšek, pravi, da je z izkupičkom vikenda zadovoljen. Mislim, da naslednje besede povedo dovolj: »Ostajam brez besed. Presegli ste vsa moja pričakovanja!«

Ta vikend torej ni prinesel samo sveže zapadenega snega, temveč tudi mnogo izzivov, idej in novih prijateljstev.

2017-12-10T17:35:48+01:00 10 decembra, 2017|