V ponedeljek, 6. novembra je v organizaciji našega društva potekal Šnelkurs. Da bomo spodobni in olikani, se bomo teme članka lotili čisto na začetku: KAJ SPLOH JE ŠNELKURS?

Čisto na kratko – gre za hiter tečaj. Vsak udeleženec tečaja lahko svoje znanje preizkusi na praktičnih primerih, pri tem pa ga vodi priznani marketinški »stručko«. Torej, Šnelkurs je pravi naslov za vse tiste, ki si želijo novega znanja na področju marketinga, s pomočjo katerega pa ti uspešna marketinška kariera ne uide.

Sedaj pa se vračamo k točno določenemu kratkemu tečaju – temu, ki je potekal prejšnji ponedeljek. Tokrat ga je za nas pripravila naša članica in hkrati bivša predsednica, Nika Frece. V svojem žepu ima vrsto izkušenj na področju marketinga. A najpomembneje, pri vodenju projektov in organizaciji dogodkov jo žene predvsem ljubezen do dela, ki ga opravlja. Samo ljubezen pa seveda ni dovolj. Za nas je nabrala kup nasvetov in strategij, ki nam bodo pomagale, da bomo pri vodenju projektov in organizaciji dogodkov uspešni tudi sami. Govorili smo o tem kako izgleda dobro voden projekt, med drugim nam je Nika predstavila tudi lastnosti, ki so za dobrega vodjo projektov še posebej pomembne. Ni pa pozabila niti na majhna priporočila, ki se kot koristna pokažejo predvsem pri izvedbi samega projekta. Mi smo se v njeni družbi počutili odlično.

KAKO PA SE JE NIKA POČUTILA MED NAMI?

»Verjamem v prenos znanja in izkušenj iz prve roke, zato sem bila izjemno vesela, da ste me povabili, da sem orisala organizacijo in  vodenje projektov v ŠSDMS-ju in izven njega. Moj namen je bil tudi, da ŠSDMS-jevce še bolj motiviram za sodelovanje pri projektih in upam, da mi je uspelo.«

Iskreno lahko rečemo, da je bil Nikin namen dosežen. Poskrbela je za prijetno atmosfero in znanje, ki ga je vedno dobro imeti pospravljenega nekje v kotičku naših možgančkov. Hvala Nika!

 

 

Avtorica: Vita Jordan

2017-11-20T10:50:49+01:00 20 novembra, 2017|